ETSITKÖ LAHJAIDEAA?

Pulmapoikien lahjapaketti

Aina sama ongelma: "Miehellä/nAisellA on jo kaikkea."

HARJOITUSLUKOT SOPIVAT AJANVIETTEEKSI JA LAHJAKSI MIEHELLE, NAISELLE, ISÄLLE, ÄIDILLE, MUMMOLLE ja VAARILLE. TEINELLE NÄMÄ KÄYVÄT OIKEIN MAINIOSTI SILLÄ KAIKKI LUKKOJEN KANSSA SÄÄDETTY AIKA ON POIS RUUTUJEN ÄÄRELTÄ!

Pulmapojat tarjoaa erilaisen syntymäpäivä-, nimipäivä-, ystävänpäivä-, Joululahjan tai vaikkapa lahjan ihan muuten vaan? Halusit sitten muistaa sukulaista, perheenjäsentä tai ystävää, anna hänelle tällä kertaa ihmettelemistä useiksi illoiksi!

Olemme ratkaisseet ongelman jonka parissa jokainen joskus tuskailee: Miehellä on jo kaikkea! Naisella on jo kaikkea!

Enää ei tarvitse miettiä, että mitähän sitä tällä kertaa antaisi lahjaksi, sillä tätä ei vastaanottajalla vielä luultavasti ole:
Harjoituslukko ja tiirikointivälineet.

Mikäli haluat vielä hieman tehostaa lahjaasi, lukitse varsinainen lahja, esimerkiksi lahjakortti tai muu vastaava lippaaseen jonka lukitset meidän lukolla. Avaimet pidät tietysti piilossa ja annat lahjan vastaanottajalle pelkästään tiirikointisetin!

Lukkojemme mukana tulee jokaisessa avaimet mukana, joten voit käyttää lukkoa myös jälkikäteen.

Usein tulee ensimmäisenä mieleen, että onko tuollainen nyt muka järkevää tai edes laillista? Lukkojen opiskelu ja niiden tiirikointi harrastusmielessä on täysin laillista ja kehittää loogista päättelykykyä sekä kärsivällisyyttä ikään katsomatta. Lisätietoja asiasta löydät sivustomme alapalkista.

lukko lahjaksi - lahjaidea
Lukko lahjaksi